Power Health Fleriana Aromatherapy Magic Fabric Freshener Spray 125ml

Power Health Fleriana Aromatherapy Magic Fabric Freshener Spray 125ml

Течна ароматна материя с прекрасен аромат, който трае

код на продукта: 044291
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  31,18лв. (15,95€)

Power Health Fleriana Aromatherapy Magic Fabric Освежител в спрей Течна ароматна тъкан с прекрасен аромат, който трае 125ml Ароматерапията в продължение на много години използва естествени ароматни етерични масла, които подобряват както физическот...  още

23,38лв. (11,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200102461265
ТЕГЛО: 158gr
Вижте също продукти в тази категория:
Етерични масла за дома

Power Health Fleriana Aromatherapy Magic Fabric Освежител в спрей Течна ароматна тъкан с прекрасен аромат, който трае 125ml

Ароматерапията в продължение на много години използва естествени ароматни етерични масла, които подобряват както физическото, така и психическото здраве. Помага за намаляване на стреса, подобрява настроението и повишава нивата на енергия.

Ароматният аромат на плат MAGIC FABRIC FRESHENER SPRAY от серия FLERIANA AROMATHERAPY съчетава специално подбрани аромати без алергени, с нотки, които предлагат уелнес и релаксация. Можете да парфюмирате спалното бельо в личното си пространство, за да създадете идеалната атмосфера за спокоен сън и да се събудите бодри на следващата сутрин.

Връхни нотки: бергамот, грейпфрут
Средни нотки: мандарина, морски бриз
Базови нотки: ванилия, кехлибар

Благодарение на двойното си действие неутрализира неприятните миризми и оставя приятна нотка на прохлада и свежест. Не оцветява тъканите. Идеален аромат за дрехи и бельо.

Запознайте се с всички продукти от серията FLERIANA AROMATHERAPY и се отдайте на ненадминато преживяване на еуфория, изпълнено с уникални аромати, които излъчват усещане за свежест и чистота!

Гамата се състои от продукти, които съдържат в състава си ценна смес със специално подбрани аромати без алергени, които предлагат уелнес и релаксация от стрес.

Насладете се на специално ароматно изживяване, което води сетивата ви към прекрасно пътуване на релаксация и подмладяване...

Разклатете леко преди употреба

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Внимание. Запалими течности и пари. Далеч от деца. Далеч от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Да не се пуши. Ако поискате медицински съвет, носете опаковката или етикета на продукта със себе си. Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местните / национални / международни разпоредби.

тел. Център по отравяния: 210 7793777

Състав: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Parfum (аромат).

125 мл ℮

Без: газове, алергени, консерванти, дразнители, тестове върху животни, глутен

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук