Quest Vitamin C 1000mg Timed Release 90tabs

Quest Vitamin C 1000mg Timed Release 90tabs

Хранителна добавка с витамин С с биофлавоноиди за укрепване на имунната система

код на продукта: 053657
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  46,24лв. (23,65€)

Quest Витамин C 1000 mg Диетична добавка Витамин C с времево освобождаване с биофлавоноиди за укрепване на имунитета 90 таблетки Хранителната добавка Витамин С 1000mg на Quest д...  още

37,91лв. (19,39€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205965105080

Quest Витамин C 1000 mg Диетична добавка Витамин C с времево освобождаване с биофлавоноиди за укрепване на имунитета 90 таблетки

Хранителната добавка Витамин С 1000mg на Quest доставя на организма 1000mg витамин С в комбинация с биофлавоноиди.

Витамин С допринася за доброто функциониране на имунната система, в резултат на което организмът може да устои по-ефективно на патогени, причиняващи вируси, грип и други инфекции. Като мощен антиоксидант, той предпазва клетките на тялото от оксидативен стрес, причинен от стрес, тютюнопушене и други фактори, които увреждат тялото.

Витамин С има много други действия. Допринася за производството на енергия, намалява умората и спомага за нормалното образуване на колаген в много телесни тъкани, като кръвоносни съдове, кожа, венци, зъби и ставни хрущяли.

Приемът на витамин С като добавка е особено полезен през есенните и зимните месеци, когато вирусите и настинките са в пика си, но също и през пролетта, когато се появяват сезонните алергии. Пушачите, хората със стрес и спортистите имат повишени нужди от антиоксиданти и също могат да се възползват от приема на добавка с витамин С.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА

  • Патентована таблетка с ограничено освобождаване, предназначена да освобождава хранителни вещества постепенно в продължение на цели 6 часа за оптимално усвояване
  • Подходящ за вегетарианци и вегани
  • Не съдържа глутен и лактоза

Витамин C 1000mg от Quest е хранителна добавка и не замества балансираното хранене. No. Gn. EOF: 29901/13-05-2005.

Една до три таблетки на ден с храна и вода.

Съхранява се на сухо и прохладно място, при температура под 25oC. Дръж далеч от деца.

Дози над 1000 mg витамин С могат да причинят леко стомашно разстройство при чувствителни организми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Пазете от малки деца. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешение за търговия от EOF.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ
Една таблетка осигурява:

Витамин Ц

1000mg

Цитрусов биофлавоноиден комплекс

100mg

Компоненти: Vitamin C (with hydroxypropylmethylcellulose), di-Calcium Phosphate, Bulking agent: Microcrystalline cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Citrus Bioflavonoids Complex (citrus powder, calcium sulphate, cellulose, stearic acid, magnesium stearate, guar gum), Lecithin (from soya), Magnesium Stearate, Glazing agent: Hydroxypropylmethylcellulose.

УКАЗАНИЯ ПРИ АЛЕРГИИ
Витамин C 1000mg освобождаване във времето съдържа соев лецитин. Лецитинът се използва при приготвянето на таблетката с бавно освобождаване.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук