Rene Furterer Vitalfan Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули

Rene Furterer Vitalfan Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули

код на продукта: 037185
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,88лв. (25,00€)

Rene Furterer Vitalfan Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули VitaIfan antichutes progressive има ексклузивен състав, който засяга и трите фактора, които са отговорни за прогресивната загуба на коса. Нашето здравословно състояние,...  още

42,97лв. (21,98€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770203882
Вижте също и продуктите в категориите:
Коса, нокти и кожа, Витамини за коса, Добавки за косопад

Rene Furterer Vitalfan Хранителна добавка за прогресивен косопад 30 капсули

VitaIfan antichutes progressive има ексклузивен състав, който засяга и трите фактора, които са отговорни за прогресивната загуба на коса.

Нашето здравословно състояние, начинът ни на живот, хранителните ни навици влияят върху състоянието на косата ни. За възстановяване на здравето, блясъка и красотата на косата n Rene Furterer има две предложения за целенасочена ефективност: Vitalfan Antichutes Progressive за прогресивна загуба на коса и Vitalfan Antichutes Reactive за реактивна загуба на коса.

VITALFAN за ПРОГРЕСИВНО ОПАСЯВАНЕ НА КОСА комбинира две билкови съставки и:

Витамин В8 или биотин, който помага за метаболизма на макронутриенти като протеини. В комбинация с витамин В6, който допринася за добрия синтез на цистин, ключова аминокиселина на кератина на косата.
Витамин В6, помага за регулиране на хормоналната активност.
Витамин Е и цинк, с антиоксидантна активност, които помагат за защита на клетките от окисляване.
Хранителната добавка Vitalfan за косопад съчетава естествени активни съставки, за да стимулира растежа и да се бори с косопада. Специално формулирана формула за борба с трите фактора, отговорни за постепенната загуба на коса:

Съдова: стимулира микроциркулацията с екстракт от цитрусов ауранций, за да увеличи енергийния прием и тези основни хранителни вещества за оптимален растеж на косата.

Хормонален: регулира производството на себум, утежняващ фактора на загуба на коса поради естествения екстракт от Curbicia действа в синергия с витамин B6 и цинк за здравословен и енергичен растеж.

Тъкани: Защитава космения фоликул с витамин Е, мощен антиоксидант, за да създаде среда, благоприятна за растежа на силна коса.

1 САМО КАПСУЛА НА ДЕН, по време на хранене. Тази хранителна добавка не може да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Консумирайте ги в комбинация с продукти за косопад RENE FURTERER. 3 месеца обучение. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени.

Pumpkin seed oil (Cucurbita pepo) - Fish gelatin * - Dry cardamom extract in maltodextrin * (Nasturtium Officinalis L.) - Stabilizer: glycerin E422 - Coagulant: yellow beeswax nectus 45% Citrus - Zinc sulphate monohydrate - D, tocopherol D-l-α-acetate - Maize starch (Zea mays) - Nicotinamide - Pigments: E150a, E171, E133 - Emulsifier: soy lecithin E322* - Licorice aroma - Retinol palmitate - Pyridoxine hydrochloride - Biotin

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук