ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Sani Sensitive Pants No5 XXL Extra Absorbency & Super Thin 14 броя

Sani Sensitive Pants No5 XXL Extra Absorbency & Super Thin 14 броя

Абсорбиращо и еластично бельо за еднократна употреба при инконтиненция

код на продукта: 042510
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  41,70лв. (21,33€)

Sani Sensitive Pants No5 XXL Еластично бельо за инконтиненция 14 бр Еластичното бельо при инконтиненция на Sani Pants е специално проектирано да предлага ефективна защита срещу изтичане и неприятна миризма, дискретност и удобство за кожата. Със сп...  още

29,15лв. (14,91€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201263869037
ТЕГЛО: 1418gr
Вижте също продукти в тази категория:
Γащи

Sani Sensitive Pants No5 XXL Еластично бельо за инконтиненция 14 бр

Еластичното бельо при инконтиненция на Sani Pants е специално проектирано да предлага ефективна защита срещу изтичане и неприятна миризма, дискретност и удобство за кожата. Със специална технология за контрол на миризмата в сърцевината, за доказано намаляване на миризмите до 8 часа (значително намаляване на миризмите до 8 часа, научно доказано чрез тестове по време на употреба от лаборатории Olfasense). Освен това, благодарение на технологията Comfi-Fit, те осигуряват още по-голям комфорт при всяко движение и отлично прилепване към тялото. С доказана грижа за кожата, тъй като имат международен сертификат Oeko-Tex® Standard 100 за липса на вредни вещества. Клинично тестван с отлични резултати от дерматологична лаборатория Dermatest (Германия). Със здраво покритие от плат, алое и витамин Е за защита на чувствителната кожа. Показани са при средна и тежка инконтиненция. Дерматологично тестван. Те съдържат сърцевина с влакна от растителен произход, с FSC® сертификат. В 100% рециклируема опаковка и 30% рециклиран материал.

За размери на обиколката на талията: 150-203см. Произведени са в Гърция. В опаковка от 14 бр.

Продуктите Sani Sensitive намаляват отпечатъка си върху околната среда. За тяхното производство се използва 100% зелена енергия от компанията MEGA, която дори получи международния сертификат Zero Waste to Landfill на ниво „Злато“, като през 2020 г. нейното звено постигна 99% степен на рециклиране и възстановяване на енергията.

Съвет: Правилните продукти, освен отлична абсорбция, предлагат и щадяща кожата защита и намаляване на неприятните миризми, които подобряват качеството ви на живот и не ви ограничават в ежедневните ви дейности.

Всички продукти на Sani се доставят в дискретна опаковка.

1. Носете специалното бельо за еднократна употреба от краката до таза, както бихте носили обикновено бельо, като страната със стикера е обърната назад.

2. Закопчайте го високо към средата, за да постигнете добро прилягане на чатала. Поставете киселеца в средата, така че да пасне на тялото.

3. Когато искате да смените бельото, разкъсайте двата странични шева, от средата и надолу. Отворете бельото и го извадете внимателно.

4. Докато го сваляте от тялото си, го увийте внимателно и го затворете със стикера.

5. Изхвърляйте отговорно в кошчето.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук