Solgar L-Carnitine 500mg, 30tabs

Solgar L-Carnitine 500mg, 30tabs

Хранителна добавка с аминокиселина карнитин за контрол на мазнините и възстановяване след интензивна спортна дейност

код на продукта: 052038
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  82,01лв. (41,95€)

Solgar L-Carnitine 500 mg Amino Acid Carnitine Диетична добавка за контрол на мазнините и възстановяване след интензивна спортна дейност 30 таблетки Solgar L-Carnitine 500 mg Ta...  още

70,52лв. (36,07€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984005709

Solgar L-Carnitine 500 mg Amino Acid Carnitine Диетична добавка за контрол на мазнините и възстановяване след интензивна спортна дейност 30 таблетки

Solgar L-Carnitine 500 mg Tablets е един от първокласните аминокиселинни продукти на Solgar и съдържа L-Carnitine, аминокиселина, важна за метаболизма и освобождаването на клетъчна енергия.

Аминокиселините са градивните елементи на протеина и са необходими за много вътрешни функции на тялото. Те се класифицират като „съществени“ или „несъществени“, като незаменимите аминокиселини не се произвеждат от тялото и трябва да се допълват от диетата, за да се поддържа общото добро здраве.

Аминокиселините могат също да бъдат използвани от тялото за производство на хормони, ензими, невротрансмитери, антитела и носители на хранителни вещества. Неадекватният прием на есенциални аминокиселини увеличава нуждата на тялото от неесенциални аминокиселини чрез диета или чрез приемане на добавки.

Карнитинът е по същество дипептид – аминокиселина, съставена от две други основни аминокиселини: метионин и лизин. L-карнитинът е важен за метаболизма на мазнините, особено в сърцето и мускулните клетки.

Той помага за транспортирането на дълговерижни мастни киселини в митохондриите на клетката, където те се изгарят и използват като гориво. Богати източници на карнитин са месото и млечните продукти, докато определен процент карнитин може да е необходим от диетата, тъй като тялото не разполага с достатъчно количество.


Инструкции за употреба

За предпочитане се приема със сок или вода, а не с мляко. Аминокиселините се усвояват най-добре, когато се приемат половин час преди хранене или лягане.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не се препоръчва за деца или развиващи се юноши, както и за бременни или кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 4813/24.01.2006г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук