Somatoline Cosmetic Remodelant Active Pre Sport Gel 100ml

Somatoline Cosmetic Remodelant Active Pre Sport Gel 100ml

Тренировка на тялото за интензивно изгаряне на мазнини по време на тренировка, с кофеин

код на продукта: 052146
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  78,00лв. (39,90€)

Somatoline Cosmetic Remodelant Active Pre Sport Gel Body Training за интензивно изгаряне на мазнини по време на тренировка, с кофеин 100 ml Ежедневният съюзник във вашия активен начин на живот. Целенасочена терапия за намаляване на мазнините, п...  още

52,96лв. (27,09€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8002410067613

Somatoline Cosmetic Remodelant Active Pre Sport Gel Body Training за интензивно изгаряне на мазнини по време на тренировка, с кофеин 100 ml

Ежедневният съюзник във вашия активен начин на живот.

Целенасочена терапия за намаляване на мазнините, прилагана преди физическа активност, за да помогне за преоформяне на силуета и рестартиране на микроциркулацията в кожата.

Доказана ефективност чрез СИСТЕМАТА ЗА КЛЕТЪЧНА ДИФУЗИЯ: освобождаването на липолитичните съставки се удвоява след 30 минути, по време на физическа активност (в сравнение с почивката).

Бързо абсорбираща освежаваща гел текстура. Съставът му е устойчив на изпотяване и го прави идеален за употреба по време на физическа активност.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

  • In vitro тест за пропускливост за освобождаване на кофеин през СИСТЕМАТА ЗА КЛЕТЪЧНА ДИФУЗИЯ.
  • Освобождаването на липолитични съставки се удвоява след 30 минути, по време на физическа активност* (в сравнение с почивката).
  • Състав, устойчив на пот, с подмладяващ ефект (In vivo оценка на устойчивостта на пот).

*Отслабването се състои в козметичен скулптурен ефект по време на употребата на продукта, който не води до загуба на тегло.

ИДЕАЛЕН ЗА
Всеки, който търси лечение за скулптуриране и изгаряне на мазнини, което може да се прилага върху определени области на тялото преди физическа активност, лесно и приятно за използване.
Подходящ за всеки тип кожа.

ЗАЩОТО КОЖАТА ВИ ЩЕ ГО ХАРЕСВА
Защото изглажда и оформя кожата, като същевременно увеличава максимално ефективността на активните си съставки по време на физическа активност.

Нанесете преди физическа активност, директно върху зоните, които ще се третират (например бедра, седалище, колене, корем и ханш), и масажирайте до пълното абсорбиране.

AQUA, ALCOHOL DENAT., PENTYLENEGLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, GLYCERIN, C15 -19 ALKANE, DIMETHICONE, CAFFEINE, SQUALANE, MENTHOL, VP/HE X ADECENE COPOLYMER, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, CYCLODEXTRIN, COLEUS FORSKOHOLII ROOT EXTRACT, ESCIN, PARFUM, MENTHYL LACTATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN PALMITATE, LIMONENE, POLYGLYCERYL-10 DILAURATE, LEVULINIC ACID, POLYGLYCERYL- 6 OLEATE, SODIUM LEVULINATE , SODIUM BENZOATE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук