Vican Wise Men Beard Jelly Oil Spicy 30ml

Vican Wise Men Beard Jelly Oil Spicy 30ml

Грижа за брада и коса за мъже с нотки на кардамон и горчив портокал

код на продукта: 039261
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  37,15лв. (19,00€)

Vican Wise Men Beard Jelly Oil Spicy Масло във форма Gel който защитава & Омекотява брадата & Косата на мъжа 30ml Масло под формата на гел за брадата и косата на мъжа, което предпазва, опитомява и омекотява косата с нотки на кардамон & bitter oran...  още

30,46лв. (15,58€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204559515915
ТЕГЛО: 114gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за мъже, Грижа за брадата

Vican Wise Men Beard Jelly Oil Spicy Масло във форма Gel който защитава & Омекотява брадата & Косата на мъжа 30ml

Масло под формата на гел за брадата и косата на мъжа, което предпазва, опитомява и омекотява косата с нотки на кардамон & bitter orange.

To Beard Jelly Oil укротява брадата, омекотява и овлажнява косата, като същевременно я укрепва и защитава. Неговата усъвършенствана формула се разпространява лесно, бързо се абсорбира, оставяйки кадифена текстура. Подходящ и за коса.

Екстракт от гроздови семки

Екстрактът от гроздови семки е богат на антиоксиданти, полифеноли и витамини А, В1, B2 и B 6. Съдържа линолова киселина, която подмладява клетките и тъканите на кожата.

Jojoba Oil

jojoba То е богато на витамин Е, протеини и минерали, както и миристинова киселина, която придава омекотяващи и лечебни свойства на маслото. В косата придава блясък, овлажнява и лекува щети.

Бадемово масло

Бадемовото масло има овлажняващи и омекотяващи свойства.
Осигурява на кожата хранителни вещества като витамини А, В1, Β2, B6 и E и предотвратява появата на бръчки и петна.

Витамин Е

Витамин Е е антиоксидант, който изгражда и възстановява тъканите. Действа срещу свободните радикали и «брави » влага в косата, като по този начин ги предпазва от дехидратация. Освен това поддържа кожата здрава и помага за кръвообращението.

Argan Oil

argan oil Той е богат на полиненаситени мастни киселини, които помагат за подхранването на кожата и косата. Има овлажняващи и антиоксидантни свойства.

'Слънчогледово олио

Слънчогледовото масло е антиоксидант и има дълбоко овлажняващ ефект. Бори се със сухата кожа по кожата и скалпа и активно лекува първите признаци на стареене.

Поставете достатъчно количество в дланите си, в зависимост от областта на приложение. Внимателно масажирайте от корена до върха на косата, докато продуктът се разпредели равномерно.

Dimethicone, Isoamyl Cocoate, C11-13 Isoparaffin, Dimethiconol, Isohexadecane, Helianthus Annuus Hybrid Oil ( Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylyl Methicone, Parfum (Fragrance), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba*) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, Coumarin, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Cinnamal, Citronellol, Evernia Prunastri (Oak Moss) Extract

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук