weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Шампоан бар 80gr

weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Шампоан бар 80gr

код на продукта: 039868
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  29,52лв. (15,10€)

weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Шампоан Бар 80гр Шампоанът в бар издържа до 80 бани. Изплаква се лесно. Без пластмаси. По -малко вода. Нашият шампион по устойчивост, под формата на лента. Одобрен от Vegan Society & Cruelty Free International ...  още

26,57лв. (13,59€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3614229705256
ТЕГЛО: 100gr

weDo No Plastic Solid Shampoo Bar Шампоан Бар 80гр

Шампоанът в бар издържа до 80 бани. Изплаква се лесно. Без пластмаси. По -малко вода. Нашият шампион по устойчивост, под формата на лента.

Одобрен от Vegan Society & Cruelty Free International

95% съставки от естествен произход

Минималистична композиция

Композиция без сулфати, силикони и изкуствени оцветители

Дерматологично тестван

Картон, изработен от 100% рециклирани материали и 100% рециклируем

Дерматологично тестван

Оценява се под наблюдението на дерматолог с много добро ниво на толерантност към кожата.

Минималистичен състав

Проектиран с минимални съставки и без сулфати, силикони или изкуствени оцветители

Отговорен избор на доставчици

Този продукт е направен с арганово масло, сертифицирано по ECOCERT.

Професионално представяне

Той е разработен съвместно с учени от професионални лаборатории за грижа за косата и в сътрудничество с фризьори, за да предложи професионално представяне.

Рециклируеми

Този продукт е опакован без никакви пластмаси и използва FSC сертифициран картон, който е 100% рециклируем и 100% рециклируем.

Философия

WeDo / Professional е нова екологична марка, предлагаща гама от вегански продукти, без жестокост и 100% рециклируеми продукти, всеки от които съдържа до 50% по-малко съставки от средните продукти за коса на пазара. Всеки продукт е проектиран с учени от лабораториите за грижа за косата Wella Professionals и в сътрудничество с фризьори, за да предложи професионално представяне.

Дискриминация

Wella Hellas бе отличена със златната награда в категорията за най -добър вегетариански продукт за грижа за косата за пълната линия за вегански грижи за коса на weDo / Professional на тазгодишните Vegan Awards.

Намокрете косата. Намокрете бара и го разтрийте върху ръцете си, докато се образува пяна, след което масажирайте в скалпа и косата.
Или разтрийте лентата директно върху мокра коса. Изплакнете.

Лаурил сулфосукцинат динатрий, кетеарилов алкохол, нишесте Triticum Vulgare (пшеница), хидрогенирано рициново масло, глицерин, кокамидопропилбетаин, коко-гликозид, стефозаурова киселина, Buttero Pari Butyr, вода.

* Ние изчисляваме съдържанието на естествен произход на нашите продукти съгласно правило, наречено стандарт ISO 16128-1 + 2. Звучи технически, но това просто означава, че съставките с естествен произход са непроменени от естественото състояние или имат естествен източник и са подложени на някаква обработка - но е важно съставките да запазят повече от 50% от първоначалната си естествена структура от оригинален зеленчуков или минерален източник

/ ЗНАЕШЕ ЛИ?

Нашите продукти WeDo / Professional съдържат 0,3% - 7,0% синтетични съставки, в зависимост от продукта. Тези синтетични съставки са от съществено значение за осигуряване на правилна поддръжка и висока производителност по време на употреба. В допълнение, линията WeDo / Professional има специално проектиран синтетичен чист аромат, който поддържа нивото на алергените изключително ниско.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук