Youth Lab Retinol Reboot Night Cream 50ml

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream 50ml

Подобрен нощен крем с витамин А от ново поколение за възстановяване и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата

код на продукта: 045432
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  101,68лв. (52,01€)

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream Подсилен нощен крем, с ново поколение витамин А, за реконструкция и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата 50 ml С витамин А от ново поколение Retinol Reboot Night Cream е подсилен нощен крем ...  още

80,31лв. (41,08€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200142100254
ТЕГЛО: 125gr

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream Подсилен нощен крем, с ново поколение витамин А, за реконструкция и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата 50 ml

С витамин А от ново поколение

Retinol Reboot Night Cream е подсилен нощен крем с ново поколение витамин А, който видимо намалява линиите и дълбоките бръчки, укрепва стегнатостта, еластичността и устойчивостта на кожата, като същевременно балансира нивата на влага в нея за здрава и сияйна кожа.

Активна, бързодействаща формула, която съдържа същата ретиноидна технология като Retinol Reboot Serum, но също така и активни съставки, които насърчават регенерацията и ребалансирането на кожата.

В херметична опаковка за запазване активността на състава и всякакви замърсявания от контакт с ръцете и атмосферния въздух.

Иновативната и изключително ефективна серия YOUTH LAB “Retinol Reboot”. съдържа ново поколение ретинол, който ускорява естествения процес на ексфолиране и стимулира производството на колаген и еластин. В същото време регулира производството на себум и има антибактериален ефект. Постепенно, благодарение на кумулативното му действие, фините линии и бръчки се изглаждат видимо и кожата възвръща своя сияен, здрав вид и равномерен тен.

Интензивно възстановяващо лечение, което комбинира усъвършенствания серум за лице Retinol Reboot Serum, нощния крем Retinol Reboot и мощния регенеративен серум за очи Retinol Reboot Eye Serum.

Всички продукти в гамата са: дерматологично тествани, не са фазеогенни, без парабени и без глутен, но не са тествани върху животни и са подходящи за вегани.

Улики

Всички видове кожа

Кожа, склонна към розацея и акне при възрастни

Неравномерен цвят и текстура

Линии, бръчки и отпуснатост

Действие и активни съставки

Комплекс RETINAL O5, за защита от синя светлина и антиейдж действие, без нежелани странични ефекти. Подмладява и възстановява кожата, като същевременно осигурява защитен щит срещу слънчевата радиация. Ретиналдехидът, най-близкото производно на ретиноевата киселина, ускорява клетъчния метаболизъм и подобрява яркостта на цвета на кожата, с по-голяма толерантност, дори от чувствителна кожа.

Стабилизиран естер на ретиноева киселина HPR. Ретиноевата киселина е активната форма на витамин А, която всъщност се използва от кожата. HPR естерът на ретиновата киселина дава по-незабавни и видими резултати от ретинола, като избягва дразненето. Стимулира процеса на пролиферация на епидермалните клетки, ускорява елиминирането на себума, останал в порите, като по този начин спомага за намаляване на възпалението в мастните жлези.

Ниацинамид (витамин B3), за по-ярка и равномерна кожа. Като предотвратява загубата на влага, укрепва епидермалната бариера, като същевременно осигурява защита срещу свободните радикали. В същото време помага за намаляване на раздразненията и действа срещу обезцветяване, като същевременно стимулира производството на колаген.

Полиглюкуронова киселина, за възстановяване стегнатостта на кожата и овала на лицето. Подобрява синтеза на трите основни показателя за регенерация на кожата: колаген, GAG и интегрин.

Екстракт от растението Swertia Chirata, за подобряване на външния вид на вертикалните бръчки, тъй като ускорява регенерацията на клетките и спомага за устойчивостта на кожата.

Meadowfoam delta-lactone, за намаляване на дразненето, което може да бъде причинено от активните вещества, използвани в козметичните продукти. В същото време овлажнява и спомага за подобряване на тонуса и еластичността на кожата.

Нанесете вечер върху лицето, шията и деколтето. Първоначално ограничете употребата му до 3 пъти седмично. Постепенно увеличавайте честотата до всяка вечер.

За най-добри резултати препоръчваме комбинираната употреба с Retinol Reboot Serum. В случай на дразнене намалете честотата на употреба до два пъти седмично.

Aqua, Isostearyl Hydroxystearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Propanediol, Polyglucuronic Acid, Meadowfoam Delta-Lactone, Ethyl Oleate, Polymethylsilsesquioxane, Diisopropyl Adipate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinal, Xanthophylls, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phoshpate, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Swertia Chirata Extract, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lecithin, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук