Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg, 30tabs

Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg, 30tabs

Пробиотична гъба Boulardi Хранителна добавка за възстановяване на чревната флора срещу вредни бактерии и поддържане на стомашно-чревното здраве

код на продукта: 014451
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  51,22лв. (26,20€)

Lamberts Saccharomyces Boulardii хранителна добавка Пробиотична гъба Boulardii за възстановяване на чревната флора срещу вредни бактерии и поддържане на стомашно-чревното здраве 300 mg, 30 таблетки Saccharomyces Cerevisiae Boulardii съдържа 6 мили...  още

44,05лв. (22,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148410834

Lamberts Saccharomyces Boulardii хранителна добавка Пробиотична гъба Boulardii за възстановяване на чревната флора срещу вредни бактерии и поддържане на стомашно-чревното здраве 300 mg, 30 таблетки

Saccharomyces Cerevisiae Boulardii съдържа 6 милиарда живи микроорганизми Saccharomyces Cerevisiae Boulardii (активни лиофилизирани дрожди) на капсула. Дрождите Saccharomyces Cerevisiae Boulardii са били използвани в множество клинични проучвания.

Сахаромицес Буларди (Saccharomyces boulardii) е гъба със силно пробиотично действие. Проявява силно антитоксично, антимикробно и противовъзпалително действие и е известно със способността си да подсилва естествената защита на тънкото и дебелото черво срещу патогенни бактерии и да поддържа и възстановява нормалната флора в областта.

Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300 mg може да се използва:

От хора на антибиотично лечение, тъй като антибиотиците причиняват нарушаване на нормалната чревна флора, растеж на патогенни организми и поява на неблагоприятни ефекти от стомашно-чревната система (антибиотична диария)
От често пътуващи. Когато пътуваме, диетата ни често се променя в зависимост от местната кухня и излага червата на нови щамове бактерии, което често е придружено от смущения в храносмилането и нормалната функция на червата (диария на пътника)
От хора с нарушения в баланса на чревната флора в резултат на неправилно хранене, стрес, хронични заболявания и др.

Lamberts използва специализирани процеси, за да гарантира, че микроорганизмите остават живи в техните опаковки. Специалната тръба, която използваме, съдържа изсушаващ материал, който премахва всяка следа от влага от капсулите. Този факт гарантира гарантирана жизнеспособност на щамовете до изтичане на срока им на годност.

След поглъщане на капсулата е жизненоважно да се гарантира, че микроорганизмите оцеляват при преминаването им през стомаха. Стомашните киселини са първата линия на защита срещу патогенни бактерии и гъбички, като ги унищожават чрез тяхното киселинно pH. За да се сведе до минимум ефекта на стомашната киселина, дрождите Saccharomyces Boulardii се изсушават при високи температури и се обграждат с киселинно устойчиво покритие (полизахаридна матрица). Тази обвивка предпазва дрождите от киселинното pH на стомаха, увеличавайки шанса им за оцеляване до 50 пъти, което се изразява в увеличен брой дрожди, колонизиращи тънките черва.

Съхранява се извън хладилника благодарение на патентованата стабилна опаковка на Lamberts.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути

Не приемайте с горещи напитки, защото топлината допринася за промяна на жизнеспособността на гъбичките.

Да се приема поне 2 часа след прием на който и да е антибиотик.


Дозировка

Възрастни и деца: по 1 капсула дневно след хранене. Ако е необходимо, дозата може да се увеличи по препоръка на лекаря.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна или кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Съхранявайте на хладно (температура < 25 градуса по Целзий), сухо и сенчесто място.

Да не се използва след изтичане на срока на годност (BBE), отбелязан върху опаковката.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Опаковката на Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300 mg е стабилна в стаята, осигуряваща жизнеспособността на дрождите при стайна температура (без да се налага продуктът да се съхранява в хладилник).

№ Първо запознанство EOF: 94174-7/12/2016. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Време за усвояване: По -малко от 30 минути

Подходящ за вегетарианци

Дозировка

Възрастни и деца: 1 капсула дневно след хранене. Ако е необходимо, дозата може да бъде увеличена по препоръка на лекар.

Съхранение:

Съхранявайте на хладно (температура <25 oC), сухо и сенчесто място.

Не използвайте след срока на годност (BBE), посочен върху опаковката.

Дръжте далеч от деца

*** Опаковката на Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg е стайна стабилна, осигуряваща жизнеспособността на дрождите при стайна температура (без да е необходимо да съхранявате продукта в хладилник)

Алергии: Няма

Предпазни мерки: Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300 mg е безопасен, когато се приема в препоръчителната доза. Тъй като Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300 mg е гъбичка по природа, тя не трябва да се прилага едновременно със системни или перорални противогъбични лекарства.

Да не се приема от бременни или кърмещи жени. Не приемайте от хора с известна свръхчувствителност към дрожди, особено Saccharomyces Cerevisiae Boulardii.

Всяка капсула дава:

Saccharomyces Boulardii

300 mg

(щам S.Cerevisiae)

Осигуряване на 6 милиарда организми
Съставки, използвани в капсулата:

Капсулна обвивка (хидроксипропил метилцелулоза)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук