Lanes Royal Tonic 1000mg 10 Флакони x 10ml

Lanes Royal Tonic 1000mg 10 Флакони x 10ml

Хранителна добавка с пчелно млечице за повишаване на имунитета

код на продукта: 013070
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  29,13лв. (14,90€)

СТИМУЛАЦИЯ & овластяване  Описание  Хранителна добавка с пчелно млечице, коластра, прополис, гъби рейши & shiitake органично фермерство & Витамин В6. С отличен вкус. Имоти  Royal Tonic е специализирана хранителна добавка, която комбинира ...  още

23,26лв. (11,90€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201314077756
Вижте също продукти в тази категория:
Добавки за подсилване на имунната система

СТИМУЛАЦИЯ & овластяване

Описание

Хранителна добавка с пчелно млечице, коластра, прополис, гъби рейши & shiitake органично фермерство & Витамин В6. С отличен вкус.

Имоти

Royal Tonic е специализирана хранителна добавка, която комбинира пчелно млечице и прополис, за които е известно, че стимулират и защитават тялото с други хранителни вещества. Пчелното млечице, най-известната „суперхрана“, с право се счита за „еликсир на здравето и младостта“, тъй като е особено полезно за укрепване на организма. Коластрата (коластрата), също толкова отлична естествена храна, е първото мляко на бозайници, предлагано на техните новородени през първите 2436 часа веднага след раждането. Коластрата е особено богата на хранителни вещества с всички антитела, които са необходими за укрепване на организма на новородените и укрепване на имунната им система. Изследванията показват, че коластрата е богат източник на протеини, растежни фактори, витамини, минерали, въглехидрати и други биоактивни фактори с положителен ефект върху укрепването на имунитета и полезни ползи за организма, не само за новороденото, но и за новороденото. С органично отглеждани гъби рейши & shiitake, богат на естествени хранителни вещества, които подмладяват и стимулират организма. Гъбата Рейши е известна като „еликсирът на живота“ поради своите свойства против стареене. Рейши гъбите & shiitake Благодарение на високото съдържание на полизахариди-β-глюкани, те подмладяват организма и засилват естествената защита. В допълнение, витамин В6 допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната система, както и за регулирането на хормоналната активност, нормалната психологическа функция и намаляването на умората и умората.

Препоръчва се при

Идеален е в моменти, когато отслабването на имунната система (грип, настинка) или ниска защита помага за укрепване на устойчивостта на организма, за да го предпази от микроби. Благодарение на изключителния си състав, той е идеален и в периоди на възстановяване от влиянието на външни фактори, които отслабват организма.

Формуляр - Опаковка

10 Флакони от 10 ml в кутия.

Препоръчителна доза

Използвайте:


Вземете 1 флакон преди закуска. Разклатете добре преди употреба.

Състав

Дейонизирана вода, сироп от агаве, пчелно млечице, коластра, фруктоза, концентрат на прах шиитаке & reishi, чист прополис, витамин В6, калиев сорбат, натриев бензоат, карамелен пигмент.

Не съдържа: Захар, глутен.

Бременни / Кърмене: Консултирайте се с Вашия лекар.
Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.
Диабетици: Не съдържа захар.
Специален Предпазни мерки: Не се препоръчва при алергия към пчелни продукти.

Таблица за анализ на храненето [red]

ХРАНЕНА ИНФОРМАЦИЯ СЪДЪРЖАНИЕ % S.H.P.
Пчелно млечице 1000mg
Коластра 1000mg
Гъби шийтаке ** 250mg
Рейши гъби ** 250mg
Екстракт от прополис

еквивалент на суров прополис

40mg

100mg

Витамин В6 1,4 mg 100

* S.H.P. = Препоръчителен дневен прием.

** органично фермерство

[red] Предимства на използването

Укрепва имунната система и подсилва лечението на настинки и грип, като същевременно помага за предотвратяване на заболявания на горните дихателни пътища, като „обикновена настинка“.

Състав

Дейонизирана вода, сироп от агаве, пчелно млечице, коластра, фруктоза, концентрат на прах шиитаке & reishi, чист прополис, витамин В6, калиев сорбат, натриев бензоат, карамелен пигмент.

Не съдържа: Захар, глутен.

Бременни / Кърмене: Консултирайте се с Вашия лекар.
Деца: Консултирайте се с Вашия лекар.
Диабетици: Не съдържа захар.
Специален Предпазни мерки: Не се препоръчва при алергия към пчелни продукти.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук