Natures Plus Biotin & Folate 30tabs

Natures Plus Biotin & Folate 30tabs

Диетична добавка с биотин и фолиева киселина за добро здраве на косата, ноктите и кожата

код на продукта: 023986
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  48,31лв. (24,71€)

Natures Plus Biotin & Folate Диетична добавка Биотин и фолиева киселина за добро здраве на косата, ноктите и кожата 30 таблетки Nature's Plus Biotin and Folic Acid е добавка, която съдържа витамини от група В, като биотин и фолиева киселина. Тези ...  още

38,59лв. (19,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467017924

Natures Plus Biotin & Folate Диетична добавка Биотин и фолиева киселина за добро здраве на косата, ноктите и кожата 30 таблетки

Nature's Plus Biotin and Folic Acid е добавка, която съдържа витамини от група В, като биотин и фолиева киселина. Тези две много важни вещества действат синергично и благоприятстват множество биохимични реакции, като същевременно участват в механизми като хематопоеза, растеж на здрава коса и кожа.

Биотинът действа главно като коензим и участва в здравето на скалпа, ноктите и кожата (производство на кератиноцити). Участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и в нормалната функция на костния мозък.

Допринася за нормалното протичане на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия, нормалното функциониране на нервната система, правилния метаболизъм на макронутриентите и здравословното психологическо функциониране. Освен това спомага за поддържане на нормалното състояние на косата, лигавиците и кожата.

Фолиевата киселина допринася за развитието на тъканите по време на бременност, за нормалния синтез на аминокиселини, за нормалното образуване на кръв, както и за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Фолиевата киселина трябва да се прилага с повишено внимание и под ръководството на лекар при възрастни с мегалобластна анемия.

Причината за анемията трябва да се изследва, тъй като ако се дължи само на дефицит на B12, а не на фолиева киселина, добавките с фолиева киселина могат да коригират анемията, но клинично те маскират увреждането, нанесено на нервите, гръбначния мозък или мозъка от липса на B12 до появата на необратими промени. Поради тази причина винаги трябва да се прави диференциална диагноза на мегалобластна анемия преди започване на каквото и да е лечение.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 87341/09.12.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук