Natures Plus Choline 500mg & Inositol 500mg, 60tabs

Natures Plus Choline 500mg & Inositol 500mg, 60tabs

Хранителна добавка с холин и инозитол за метаболизма на мазнините, добро здраве на черния дроб и контрол на холестерола

код на продукта: 036369
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  72,24лв. (36,95€)

Natures Plus Choline 500mg & Inositol 500mg Холин и инозитол Хранителна добавка за метаболизма на мазнините, добро здраве на черния дроб и контрол на холестерола 60 таблетки Всяка хипоалергенна таблетка съдържа 500 mg холин и 500 mg инозитол в обо...  още

58,43лв. (29,89€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467021341

Natures Plus Choline 500mg & Inositol 500mg Холин и инозитол Хранителна добавка за метаболизма на мазнините, добро здраве на черния дроб и контрол на холестерола 60 таблетки

Всяка хипоалергенна таблетка съдържа 500 mg холин и 500 mg инозитол в обогатена основа от оризови трици. Формула с постепенно освобождаване за по-добро усвояване на съставките.

Холин

Холинът е необходим за генерирането на нервни импулси, които пренасят информация през нервната система. Също така за доброто функциониране на жлъчния мехур и черния дроб и за производството на лецитин от организма. Участва в производството на хормони и е необходим за метаболизма на мазнините и холестерола.
Неговият дефицит може да причини натрупване на мазнини в черния дроб и проблеми с мозъчната функция и паметта. Използва се с благоприятни ефекти срещу някои заболявания на нервната система като болестта на Паркинсон.

Забележка: Високите дози (над 1000 mg) холин трябва да бъдат придружени от прием на калций и витамин С.

Инозитол

Инозитолът е необходим за метаболизма на мазнините и холестерола, растежа на косата, образуването на лецитин. Помага за предотвратяване на множествена склероза и премахва мазнините от черния дроб. Изглежда, че е важен за функцията на мозъка, сърцето и очите.

Инозитолът се използва успешно като естествено успокоително и естествено сънотворно средство. В много големи дози (6-12 g дневно) се използва и при депресия и маниакална депресия, при тежка тревожност и паника, както и при пациенти с Алцхаймер, за подобряване на речта и ориентацията.

В дози от 1000-1200 mg инозитол изглежда дава добри резултати при диабетна невропатия, облекчаване на болката и подобряване на нервната функция.

Дефицитът на инозитол може да доведе до атеросклероза, висок холестерол, косопад, кожни обриви, раздразнителност.

Инозитолът повишава усвояването на други витамини от група В (особено B-12, B-1, B-2, холин), както и витамин С, фосфор и линолова киселина.

Препоръчва се едновременно приложение на витамин С, който изглежда действа чрез задържане на инозитол в нервните клетки.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от пациенти, приемащи литиеви лекарства.

Приемът му може да намали усвояването на желязо, калций и цинк.

Тези, които приемат вазодилататори или лекарства за холестерол, не трябва да приемат инозитол без знанието на своя лекар, тъй като инозитолът ще увеличи ефекта на тези лекарства. Ориентираният към природолечението лекар би могъл да приеме едновременния прием на инозитол, като намали дозите на лекарствата или дори ги спре.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 2901/15.01.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Една таблетка на ден.

Противопоказания - предпазни мерки

Тези, които приемат вазодилататори или лекарства за холестерол, не трябва да приемат инозитол без знанието на лекаря си, тъй като инозитолът ще увеличи ефекта на тези лекарства. Лекарят, ориентиран към естествените средства, би могъл да приеме едновременната употреба на инозитол, като намали дозите на лекарствата или дори ги спре.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук