Natures Plus L-Lysine 500mg  Добавка лизин 90caps
-21%

Natures Plus L-Lysine 500mg Добавка лизин 90caps

код на продукта: 036544
Само един продукт е наличен!

Natures Plus L-лизин 500 mg лизин добавка 90 капсули СВОЙСТВА НА ЛИЗИН Лизинът е незаменима аминокиселина (т.е. не може да се произвежда от нашето тяло), която през последните години придоби репутация със способността си да лекува симптомите на...  още

43,07лв.  34,00лв.
22,03€ 17,39€
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467051096
Вижте също и продуктите в категориите:
Аминокиселини, Витамини, подходящи за вегетарианци

Natures Plus L-лизин 500 mg лизин добавка 90 капсули

СВОЙСТВА НА ЛИЗИН

Лизинът е незаменима аминокиселина (т.е. не може да се произвежда от нашето тяло), която през последните години придоби репутация със способността си да лекува симптомите на херпес (херпес симплекс).

Всъщност, особено в комбинация с витамин С (1000 mg на ден) и биофлавоноиди, той намалява честотата и тежестта на гърчовете, като същевременно намалява (наполовина) времето за зарастване на раните. Той може също да помогне до известна степен за предотвратяване на инфекция с вируса.

Най -добрата доза изглежда е 1000 mg (2 500 mg таблетки) три пъти дневно между храненията, докато се постигне изцеление. След това поддържаща доза от 500 mg на ден, за да се избегнат рецидиви.

Лизинът значително увеличава чревната абсорбция, като същевременно намалява бъбречната екскреция на калций. Затова се използва (особено в комбинация с калциеви добавки) срещу остеопороза.

Обичайна употреба: Една капсула на ден.

Описание: Всяка билкова капсула съдържа 500 mg L - лизин с висока активност / чистота (фармацевтичен клас). Хипоалергенен.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук