Now Foods Red Clover 375mg Хранителна добавка за червена детелина при кожни проблеми 100veg.caps

Now Foods Red Clover 375mg Хранителна добавка за червена детелина при кожни проблеми 100veg.caps

код на продукта: 032532
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Red Clover 375mg Хранителна добавка за червена детелина за кожни проблеми 100veg.caps Кожни проблеми - Псориазис - Менопауза. Червената детелина е растение, което расте по ливади и полета в цяла Европа, Северна Америка. и Северна и Це...  още

33,57лв. (17,17€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047304
Вижте също и продуктите в категориите:
Коса, нокти и кожа, При менопауза, Витамини за коса

Now Foods Red Clover 375mg Хранителна добавка за червена детелина за кожни проблеми 100veg.caps

Кожни проблеми - Псориазис - Менопауза.

Червената детелина е растение, което расте по ливади и полета в цяла Европа, Северна Америка. и Северна и Централна Азия. Често се позовава на традиционни медицински текстове на източната и западната култура за редица заболявания и заболявания. Всъщност, считан за един от най -богатите източници на изофлавони, тоест водоразтворими химикали, които действат като естрогени и се срещат естествено в няколко растения.

Билката се използва като традиционен метод на адрес симптоми, които възникват по време на предменструалния синдром, неговото намаляване LDL «"лош" холестерол, подобряване на здравето на гърдите, увеличаване на производството на урина, укрепване на кръвообращението, както и за предпазване от остеопороза. В същото време се счита, че намалява вероятността от образуване на кръвни съсиреци и образуването на артериална плака. Освен това се казва, че неговото действие ограничава развитието на доброкачествена простатна хиперплазия.

Приемайте 2 капсули два до три пъти дневно, ако е необходимо.

Внимание: Червената детелина може да увеличи вероятността от кървене. Ако приемате антикоагуланти или изпитвате ли състояние, което може да се влоши при излагане на естроген, не се препоръчва да го изтегляте. Ако приемате естрогенни хапчета, червената детелина може да намали ефекта им. Освен това има известна загриженост относно повишения риск от образуване на кръвни съсиреци при пациенти с дефицит на протеин S. Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства, които са увредени или метаболизирани от черния дроб.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук