Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum Абсолютен серум против стареене за суха, чувствителна кожа 30ml

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum Абсолютен серум против стареене за суха, чувствителна кожа 30ml

код на продукта: 031479
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  153,29лв. (78,41€)

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum Абсолютен серум против стареене за суха, чувствителна кожа 30 мл Опитът на абсолютното анти-стареене ПОДНОВЯВАНЕ - ХРАНЕНЕ - БЛЯСЪК - Укрепване С напредване на възрастта обновяването на кожните к...  още

111,73лв. (57,15€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3264680015939
ТЕГЛО: 30gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Анти-Age Серум, козметика, Грижа за лицето, Лечение на лице Eco Friendly

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum Абсолютен серум против стареене за суха, чувствителна кожа 30 мл

Опитът на абсолютното анти-стареене

ПОДНОВЯВАНЕ - ХРАНЕНЕ - БЛЯСЪК - Укрепване

С напредване на възрастта обновяването на кожните клетки се забавя, производството на липиди по кожата намалява, нарушава се бариерната функция на кожата и микроциркулацията на кожата се забавя.

Много жени забелязват, че кожата им се променя:

Тя става по-суха, по-тънка, по-крехка и кожата губи сиянието си.

За първи път Nuxe, благодарение на невронаучно проучване, научно доказа ползите от новата серия против стареене в самовъзприемането и приемането с екстракт от порцеланова роза.

Този кадифен серум видимо подобрява текстурата на кожата.

Формулата му е подсилена с микро хиалуронова киселина от ботанически произход за по-стегната кожа: по-мека, стегната и по-малко тънка.

Активни съставки

Активен комплекс от минзухар и бугенвилия

Подновяване на мощността.

Растителните клетки са въплъщение на патентован технологичен пробив от лабораторията NUXE: включването на активни молекули с регенериращи свойства от скъпоценно цвете, минзухар, в естествените клетки на Бугенвиллея.

Активният екстракт от жълтък, изключително богат източник на полизахариди и полифеноли, се инкубира в продължение на 12 до 48 часа при специални условия с клетки на Bougainvillea. Освен че действат като носител, тези силно биосъвместими растителни клетки са известни и с богатото си съдържание на активни съставки (21 аминокиселини, 14 мастни киселини, 6 витамини, 9 микроелемента, протеини, липиди и захари).

Благодарение на тази технология, вдъхновена от “slow-release” action от лекарства, тези интелигентни растителни клетки са насочени към основния слой на епидермиса, зоната на регенерация на кожните клетки и освобождават активното съдържание непрекъснато в продължение на 12 часа. Следователно те стимулират производството на нови основни кожни клетки за видим подмладяващ ефект.

Хранителен възстановителен комплекс

Екстракти от Jiaogulan и Kisto

Липосукция за подмладяване на кожата За да се насочи към всички видими признаци на свързана с възрастта суха кожа, NUXE е комбинирал пионерски екстрактен комплекс от Jiaogulan и Kistu.

Екстрактът от Jiaogulan, растение, богато на сапунени опери, се смята за еликсира на младостта в Азия. Помага за възстановяване на основни липиди за блясък на кожата.

Кистос е истинско чудо на природата, способно да оцелее в екстремни условия. Екстрактът му е особено богат на полифаноли (3 пъти повече от зеления чай) и предпазва липидите от окисляване, за да укрепи кожната бариера.

Екстракт от порцеланова роза

Подобрява блясъка на кожата

NUXE е избрал изключително екологичен метод, който позволява извличането на веществото от активните молекули от порцеланова роза, за да се увеличат максимално техните свойства. Стъблото, листата и венчелистчетата се изсушават и диспергират в растително масло, богато на мастни киселини. След това сместа се подлага на естествена обработка без разтворител. Патентован от NUXE, екстрактът от порцеланова роза съдържа комплекс от 6 ценни активни молекули (3 полифенола, 3 мастни киселини), чиято ефективност е доказана in vivo тест: Активира микроциркулацията на кожата, за да разкрие нейното сияние.

Удовлетворение, изразено от жените

Кожата веднага изглежда по-ярка.

С пълноценното хранене се връща усещането за комфорт, мекота и еластичност. Ден след ден кожата изглежда обновена.

Кожата:

Интензивно пълнене 88%

88% по-твърди

По-подобрена

Бръчките изглеждат по-меки

Бутилка с помпа 30мл

Нанесете няколко капки от серума и нанесете върху лицето, шията и деколтето.

Aqua/Water, Alcohol Denat, Dimethicone, Glycerin, Sodium Acrylates Copolyymer, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Octyldodecanol, Lecithin, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Bougainvillea Glabra Leaf Cell Extract; Sodium Hydroxyde, Decyl Glucoside, Glutamine, Phenethyl Alcohol, Mica, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, CI77491/IronOxides, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Gynostemma Pentaphyllum Leaf/Stem/Extract, Etlingera Elatior Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Eichhornia Crassipes Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Geraniol [N4004/A].

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук