Youth Lab Dark Spot Remover Serum 30ml

Youth Lab Dark Spot Remover Serum 30ml

Активен серум за предотвратяване и обезцветяване на интензивни петна и обезцветявания, за всички типове кожа

код на продукта: 056122
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  87,98лв. (45,00€)

Youth Lab Dark Spot Remover Serum Активен серум за предотвратяване и обезцветяване на интензивни петна и обезцветяване, за всички типове кожа 30 ml Използвайки най-съвременните активни съставки, създадохме новия серум за премахване на тъмни петна,...  още

70,30лв. (35,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200142101534
Вижте също и продуктите в категориите:
Изсветляващи продукти за лунички, Грижа за лицето

Youth Lab Dark Spot Remover Serum Активен серум за предотвратяване и обезцветяване на интензивни петна и обезцветяване, за всички типове кожа 30 ml

Използвайки най-съвременните активни съставки, създадохме новия серум за премахване на тъмни петна, мощна формула за депигментация с клинично доказано действие*!

Dark Spot Remover Serum е активен серум за предотвратяване и обезцветяване на всички видове хиперпигментации, като интензивни и упорити петна, обезцветявания и неравномерен цветен тон при всички типове кожа, тъй като е насочен към различните причини за появата им.

Той нежно ексфолира, насърчава бързото обновяване на клетките, коригира и предотвратява създаването на петна и увреждане на пигмента (поради слънце, акне, стареене, хормонални нарушения), като същевременно възстановява чистотата, яркостта и равномерния тон на цвета за всички типове кожа.

*Клинично проучване, проведено в сътрудничество с Атинския университет, с продължителност 4 седмици, показа, че 70% от доброволците виждат видимо подобрение на петната за 1 месец.

Има лека текстура и се абсорбира бързо, без да оставя омазняване.

Характеристики:

  • Дерматологично тестван
  • Нехранителни
  • Без парабени и глутен
  • Не е тестван върху животни
  • Подходящо за вегани

Действие и активни съставки:

  • Биомиметичен пептид за мелазма, за предотвратяване и възстановяване на пигментацията на кожата. По-конкретно, той намалява вече образуваните меланозоми, като същевременно инхибира прехвърлянето на нови към кератиноцитите.
  • Tranexamic Acid, съставка, която е сред топ съставките с избелващ ефект, тъй като активно допринася за регулирането на синтеза на меланин. В същото време има противовъзпалителен ефект, като регулира производството на интерлевкин и простагландин.
  • Стабилизирана L-аскорбинова киселина, една от най-стабилните форми на витамин С, за възстановяване на яркостта, блясъка и равномерния тен на кожата. Стабилизираната L-аскорбинова киселина регулира меланогенезата и осигурява отлична антиоксидантна защита от свободните радикали. В същото време стимулира производството на колаген, което дава по-млада кожа.
  • Гликолова киселина, която действа като ексфолиант, премахва мъртвите клетки от горните слоеве на кожата и обезцветява кафявите петна. Регенерира кожата и връща изгубения й блясък.
  • Екстрактът от корен на куркума, действайки като усилвател на блясъка, допринася за възстановяването на равномерния тон на цвета и обезцветяването на вече установени петна, като в същото време инхибира експресията на тирозиназа

Препоръчва се за ежедневна употреба, особено вечер след почистване, като се разнася равномерно върху лицето, шията и деколтето.

След това нанесете овлажняващ крем, като Youth Lab Brightening Vit-C Gel Cream 50 ml.

За по-добри резултати може да се използва през деня, но е необходимо последващото използване на слънцезащитен крем с много висока защита, като Youth Lab City Guard Anti-Pollution Day Cream SPF 50 40 ml, и като цяло се препоръчва да избягвайте прякото излагане на слънце.

Немазното усещане, което оставя, и бързото му попиване го правят подходящ за употреба преди нанасяне на грим.

Предпазни мерки:

Подходящ за употреба по време на бременност и кърмене.

Ако попадне в очите, изплакнете обилно с вода.

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycolic Acid, Glycerin, Tranexamic Acid, Methyl Gluceth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Pentasodium Tetracarboxymethyl Acetylhydroxyprolyl Dipeptide-12, Pentasodium Tetracarboxymethyl Dipeptide-51, Allantoin, Tetrahydrocurcumin, Parfum, Polyquaternium 10, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Metabisulfite, Citronellol, Limonene

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук