Natures Plus Paba 1000mg 60tabs

Natures Plus Paba 1000mg 60tabs

Диетична добавка с аминокиселини Paba за укрепване на чревната флора и усвояването на протеини със силни антиоксидантни свойства

код на продукта: 027613
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  60,64лв. (31,02€)

Natures Plus Paba 1000 mg хранителна добавка Paba Amino Acid за укрепване на чревната флора и усвояването на протеини с мощни антиоксидантни свойства 60 таблетки Паба е от съществено значение за протеиновия метаболизъм, производството на фолат и а...  още

49,07лв. (25,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467021006

Natures Plus Paba 1000 mg хранителна добавка Paba Amino Acid за укрепване на чревната флора и усвояването на протеини с мощни антиоксидантни свойства 60 таблетки

Паба е от съществено значение за протеиновия метаболизъм, производството на фолат и асимилацията на пантотеновата киселина. Всяка таблетка съдържа 1000 mg Paba (пара-аминобензоена киселина) в обогатена основа с оризови трици.

Формула с постепенно освобождаване за по-добро усвояване на съставките. Има антиоксидантни свойства, като същевременно премахва умората при значителен процент от хората. Възстановява нормалния цвят на сивата коса, когато побелялата коса се дължи на стрес или хранителни дефицити. Помага в борбата със запека, както защото подобрява мускулния тонус на стомаха и червата, така и защото помага за поддържане на чревната флора (полезни бактерии).

Той предпазва от слънчево изгаряне и рак на кожата, причинени от прекомерно излагане на слънце, приеман през устата или прилаган локално като съставка в слънцезащитни продукти. Въпреки това, някои хора са алергични към локалната употреба на Paba. Паба е полезна при склеродермия. . Също така е полезен при витилиго, като често дава впечатляващи резултати, обикновено след 6 месеца непрекъсната употреба.


Инструкции за употреба

За предпочитане се приема със сок или вода, а не с мляко. Аминокиселините се усвояват най-добре, когато се приемат половин час преди хранене или лягане.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

В сравнително редки случаи се съобщава за стомашно-чревни симптоми, анорексия или анафилаксия. Симптомите спират със спирането на Paba.

Paba не трябва да се приема със сулфонамиди (антибиотични лекарства), защото може да намали тяхната ефективност.

Този продукт не се препоръчва за деца или развиващи се юноши, както и за бременни или кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук